Zo blijf je altijd online met je Ipad

Wanneer je veel op je Ipad aan het werk bent is het belangrijk om online te zijn. Je kunt ervoor kiezen om een Ipad te kopen inclusief simkaart. Dit is wel een dure optie, want deze Ipads zijn duurder dan met enkel Wifi. Door het creëren van je eigen hotspot blijf je wel altijd online. Dit kun je doen met een mifi abonnement van een mobiele provider. Hieraan koppel je dan weer je Ipad en ben je altijd verbonden met het internet. Wanneer je vooral thuis je Ipad gebruikt, maar toch niet overal online kunt zijn heeft dit te maken met je draadloze netwerk. 

Onderweg online blijven

Met een mobiele hotspot ben je altijd en overal online. Zo’n hotspot kun je delen met je mobiele telefoon of een kleine router met simkaart. Beide werken op dezelfde manier. Houd er wel rekening mee dat je data verbruikt van je mobiele bundel. Het verbruik kan aardig oplopen wanneer je veel films en series kijkt op je tablet. Als je een onbeperkt bundel hebt hoef je je natuurlijk geen zorgen te maken.

Betere wifi in huis met een groter bereik

Geen of slechte wifi in huis is erg vervelend wanneer je continu online wilt zijn met je ipad. Voor een stabiel netwerk heb je een aantal hardware producten nodig. Naast de modem/router heb je in een grotere woning ook vaak wifi punten nodig. Deze toegangspunten zorgen voor een groter en beter wifi bereikbaar. Je kunt je draadloos netwerk prima zelf optimaliseren door gebruik te maken van een wifi booster. Met dit apparaat boost je je wifi verbinding en maak je je draadloos netwerk stukken groter. De installatie is tegenwoordig ook erg eenvoudig. Met een stappenplan heb je binnen een aantal minuten overal een dekkende wifi verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *