Welke kleding draag jij het liefst?

Waarschijnlijk hangt jouw kledingkast helemaal vol en vind je eigenlijk dat de kast te klein is. Iedere maand breidt onze kledingkast uit en weggooien vinden we natuurlijk zonde. Maar wat is nou écht jouw lievelingskledingstuk? En welke kleding hebben we eigenlijk allemaal in de kast liggen. Wij vertellen je wat er in iedere kledingkast hoort te liggen.

Jeans, broeken of chino’s

Zonder broek, geen kledingkast. Logisch ook, want zonder broek kan jij niet de straat op. De broek is één van de meest ‘persoonlijke’ kledingstukken, aangezien dit erg afhankelijk is van wat jij fijn vindt. Kies jij voor een denim jeans, een pantalon of een mooie chino? Een broek moet lekker zitten en is erg afhankelijk van jouw pasvorm. Zoek jij een grote maten heren jeans? Shop dan goedkope grote maten kleding heren bij Melvinsi Fashion

T-shirts

Wat doe je over een mooie broek heen? Natuurlijk, een T-shirt! Vooral in de zomer is een t-shirt een niet te missen item in de kledingkast. Lange mouw, korte mouw of zonder mouwen (singlet): jouw kast hang helemaal vol met verschillende shirts. Wat is jouw lievelingsshirt? Die met motief, dat effen langere shirt of het voetbalshirt van jouw favoriete voetbalclub.

Ondergoed, sokken en overig

We hebben nu natuurlijk de meest populaire items besproken, maar met alleen een broek en shirt kom je er ook niet. Ondergoed en sokken zijn meestal de basis van jouw outfit. Je hebt daarom waarschijnlijk ook wel een aparte plek ingeruimd waar jouw ondergoed en sokken liggen. 

Wat is jouw favoriete kledingstuk? Laat het ons weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *