Wanneer is een laptop aanbieding het goedkoopst?

Een laptop kopen is best wel een ding, om het zo maar te zeggen. Het is voor de meeste mensen een flinke investering, het kost best wel wat tijd om de juiste laptop te vinden en je moet ook nog gewend raken aan hoe de laptop precies werkt. Wist je dat over het algemeen een laptop aanbieding op een bepaald aantal momenten in het jaar nog wat goedkoper kan zijn? Wist je dat Black Friday ook voor laptops geldt? En dat er een aantal momenten van uitverkoop zijn als het om laptop aanbiedingen gaat? Vind hier het antwoord op je vragen rondom dé laptop aanbieding!

Geldt Black Friday echt ook voor laptops?

Ja, Black Friday geldt ook voor laptops. De meeste laptop deals verschijnen in november, zodat je jezelf voor de feestdagen een nieuwe laptop cadeau kunt doen. Of natuurlijk je zoon of dochter die gaat studeren. Of je vader of die ene vriend die al veel te lang op een oud en traag ding zit te tikken. Bedrijven als Lenovo, Dell en Best Buy geven ook op andere momenten in het jaar laptop aanbiedingen. Maar voor de meeste andere merken en bedrijven geldt toch echt dat Black Friday de beste tijd is.

Zijn er bepaalde momenten van uitverkoop voor laptops?

Er wordt door grote fabrikanten drie keer per jaar een golf aan nieuwe laptops uitgebracht. Tijdens het schoolseizoen vindt de eerste golf plaats. Dit is van juni tot september. Voor de feestdagen worden weer nieuwe laptops op de markt gebracht. Dit is van september tot december. In de lente, ofwel van februari tot april, is de laatste golf. Nieuwe modellen komen meestal aan het begin of midden in een golf. Nu mag jij bedenken wanneer het uitverkoop is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *