Refurbished Iphone 11: ontdek of het wat voor jou is

Wanneer je een nieuwe telefoon wil, betaal je natuurlijk liever niet de hoofdprijs. Je kunt overwegen om een refurbished telefoon te kopen. Maar wat is refurbished eigenlijk? En waarom zou je een refurbished toestel kopen. In dit artikel kijken we naar de voordelen van een refurbished iPhone 11.

Refurbished iPhone 11

Wat is refurbished

Een refurbished telefoon is gerenoveerd. De Iphone 11 die jij koopt is dus een gerenoveerde telefoon. Tijdens het renoveren wordt het toestel vernieuwd en verbeterd. Soms kom je refurbished toestellen ook tegen onder de naam ‘gereviseerd’. Nu vraag je je misschien af of dit toestel minder goed werkt dan een volledig nieuw toestel. Een refurbished iPhone 11 voldoet aan de meest recente maatstaven, ziet er uit als nieuw en werkt precies zoals het zou moeten. Bij de aanschaf hoef je dus niet bang te zijn voor een tweedehands miskoop. Na binnenkomst bij de winkel krijgt de iPhone 11 een uitgebreide controle. Als het nodig is worden oude onderdelen vervangen voor nieuwe originele iPhone hardware.

Waarom een refurbished iPhone 11?

Als telefoons gerenoveerd zijn gaan deze jaren langer mee. Wanneer een nieuwe telefoon gebouwd wordt, zijn meer grondstoffen nodig dan voor het vernieuwen ervan. Op deze manier draag je gelijk een steentje bij aan een beter milieu. Door het refurbishen gooien we ook minder telefoons weg. Een ander voordeel is natuurlijk dat het een minder grote aanslag op je portemonnee is. De refurbished iPhone 11 is namelijk veel voordeliger dan een gloednieuw toestel. Je kunt tot wel 50% besparen. Brengt een lagere prijs dan ook lagere kwaliteit mee? In de meeste gevallen niet! Over het algemeen werkt het toestel als nieuw. Natuurlijk kunnen er wat gebruikerssporen op voorkomen. Maar wanneer je een tweedehands toestel wil kopen voorkom je in ieder geval een miskoop door refurbished te kiezen. Je weet dan in ieder geval zeker dat je kwaliteit koopt.

Betrouwbare refurbished telefoon

Maar waar koop je een refurbished iPhone van goede kwaliteit? Je wil natuurlijk wel dat het toestel op een goede manier gereviseerd is. Je kunt het beste terecht op een betrouwbare website. In mijn zoektocht naar een goede aanbieder van refurbished telefoons kwam ik bij https://mobico.nl/ terecht. Zij hebben een zeer goede beoordeling en 97% van de klanten beveelt ze aan en is tevreden met ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *