Pizza als vervanging voor de welbekende gourmet

Niets is zo gezellig om tijdens de feestdagen met het hele gezin samen te eten. Veel mensen gaan gourmetten met sinterklaas of kerst, maar heb je er al eens aan gedacht om zelf pizza’s te bakken? Dit kan middels een pizza oven elektrisch. Toch weer wat anders dan normaal, maar hetzelfde gezellige gevoel. Verspreid de verschillende toppings over de tafel. Zo kan iedereen zijn of haar eigen pizza samenstellen. Niemand hoeft van tafel, dus dan worden de gesprekken niet onderbroken en kan de gezelligheid door blijven gaan. 

oven

Elektrische pizza oven

De ideale manier om aan tafel gemakkelijk pizza’s te bakken is middels een pizza oven elektrisch. Er zijn drie maten pizzarettes te verkrijgen op de website van ovenwinkel.com: vier persoons, zes persoons en acht persoons. Alle pizzarettes worden geleverd met een deeg uitsnijder zodat jouw pizza precies in de oven past. Je kunt de pizza vervolgens op de bakplaat bakken, maar ook op de bijgeleverde spatels. De pizza’s hoeven maar vijf tot zeven minuten om te bakken. De pizzarette zelf warmt snel op. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je pizza! Op de bovenkant van de pizzarette kun je pizza’s leggen die al zijn gebakken, maar nog even warm moeten blijven.

Steenovens

Naast pizzarettes kun je op ovenwinkel.com gaan voor een elektrische steenoven. Hier kun je één grote pizza in doen die vervolgens binnen vijf minuten klaar is! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *