Kobo aanbieding

Op zoek naar een Kobo aanbieding? Bekijk dan eens deze website. Hier vind je iedere Kobo aanbieding van dit moment van verschillende winkels. Kobo is een zeer bekend merk als het gaat om e-readers. Met een e-reader kun je digitaal een boek lezen. Een voordeel is dat de batterij langer meegaat dan die van je smartphone of tablet. Ten opzichte van gewone boeken nemen ze minder ruimte en gewicht in. Een Kobo aanbieding is dus helemaal niet gek om te overwegen, zeker als je graag leest. Kijk daarom op de site voor de huidige Kobo aanbiedingen van alle winkels en webshops.

Kleine e-readers

Er zijn verschillende modellen van de Kobo. Wat voor jou de ideale Kobo aanbieding is zal dus per persoon ook verschillen. De kleinste modellen zijn de Kobo Clara en Kobo Nia. Deze twee soorten Kobo e-readers hebben een geheugen van 8 GB. Daarmee kun je zo’n 6000 boeken op de Kobo opslaan. Je kunt dus 6000 boeken meenemen in een apparaatje dat minder dan 175 gram weegt. Bovendien gaat de batterij wekenlang mee. Dat zijn dus mooie voordelen van de Kobo aanbieding. De Kobo Clara en Kobo Nia zijn in zwart verkrijgbaar, maar je kunt hoezen kopen in verschillende kleuren.

bestetabletaanbiedingen

Waterproof e-readers

Voor de vakantieganger is aan Kobo aanbieding voor een waterproof model misschien interessanter. Dit zijn de Kobo Libra en Kobo Forma allebei. Zo kun je zonder zorgen aan het zwembad, strand of meer je boeken lezen. Ook deze modellen hebben 8 GB geheugen. Als je 6000 boeken op het apparaat plaatst, kan deze wel wat trager worden. Je kunt er dus beter minder op bewaren. De Kobo Forma heeft een scherm van 8 inch en is er enkel in het zwart. De Kobo Libra is ook in het wit verkrijgbaar en heeft een scherm van 7 inch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *