Kinderauto speelgoed

Een aantal jaar geleden gingen kinderen steppen, skeeleren of hadden ze wieltjes onder hun schoenen. Tegenwoordig is het mogelijk voor ouders om een elektrische kinderauto aan te schaffen, de droom van ieder kind! De elektrische kinderauto bevat twee stoelen dus je kind kan zelfs een passagier meenemen! Deze elektrische kinderauto is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Productspecificaties

De elektrische kinderauto komt met een 4 wiel aandrijving, dit houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van 4 motoren met ieder wiel een aandrijving van 45 Watt. De auto is op afstand te besturen door middel van een bijgeleverde afstandsbediening. Deze werkt op een 2,4 Ghz frequentieband. Dit is de benaming voor de golflengte waarop het signaal naar de kinderauto wordt verstuurd. De afstandsbediening komt met drie functies: snelheid in 3 standen, stoppen op afstand en een soft start. De auto gaat 3-6 km/h, afhankelijk van de snelheid die je zelf kan instellen.

De banden bevatten EVA-schuim, wat staat voor ethyleen-vinyl acetaat. Deze banden zijn onderhoudsvrij en erg comfortabel. Tevens zijn banden van EVA-schuim steviger dan luchtbanden, dit zorgt ervoor dat je kind de wagen optimaal kan gebruiken zonder dat deze plotseling klappen en weer vervangen moeten worden.

Ook wordt er gebruik gemaakt van versnellingen, voorgeprogrammeerde muziek, schokdempers en nog veel meer handige tools zodat je kind zich urenlang kan vermaken in zijn splinternieuwe voertuig!

Wanneer je deze elektrische kinderauto aanschaft, zal deze voor 75% zijn voorgemonteerd. Je krijgt een afstandsbediening, oplader, instructieboekje en beschermhoes meegeleverd. 

Klik hier voor meer informatie en alle modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *