Geen iPads maar badkamermeubels

Deze keer een blog die over iets anders gaat dan technologie. Het is namelijk tijd om jouw badkamer te gaan verbouwen! Dit doe je natuurlijk niet zomaar. Het is een weloverwogen keuze om veranderingen aan te brengen aan jouw huis. Daarom hebben we in dit blog een paar van de laatste badkamer trends voor jou op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Warme kleuren en materialen zijn geweldig om te gebruiken…

… in jouw nieuwe badkamer interieur. Je ziet overal dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Dit geldt ook voor de badkamermode. Je ziet dat de kleuren die worden gebruikt tegenwoordig warm en natuurlijk zijn. Vooral grijsgroen doet het erg goed.

Combineer een nieuw badkamermeubel in een warme tint dan ook met een grijsgroene muur om volledig mee te gaan in de duurzame uitstraling van jouw badkamer dat nu zo in is. Ga bijvoorbeeld voor een badkamermeubel van hout, natuursteen of zachte pasteltinten. Combineer dit met bijvoorbeeld koperen handvatten aan de kastjes of ga voor een bronzen kraan! Wat je ook doet, hou het warm.

Duurzame producten in jouw badkamer

Gebruik behalve er duurzaam uitziende meubelen ook gebruik van daadwerkelijk duurzaam geproduceerde accessoires in jouw nieuwe badkamer. Het is steeds populairder om bijvoorbeeld handgemaakte kleden, handdoeken of gerecyclede materialen terug te laten komen in het interieur.

Geef een nieuwe twist aan jouw douchecabine

Ook de industriële trend is onverminderd populair dit jaar. Dit betekent maar één ding: maak van jouw standaard witte badkamer een industrieel badderparadijs! Dit kan je doen door bijvoorbeeld te kijken naar douchecabines kopen van Douche Concurrent. Hier vind je namelijk een perfect aanbod in de soort douchecabines waar jij naar op zoek bent.

Elke soort komt hier wel voorbij. Wil je wat meer luxe, en ga je daarom voor een douchecabine met jet streams? Of ben je op zoek naar een wat minimalistischer ontwerp? Dat is ook geen probleem bij Douche Concurrent. Lichte kleuren zijn hier makkelijk te vinden. Ook donkerdere kleuren zoals zwart stalen douchecabines zijn makkelijk te verkrijgen bij Douche Concurrent. Door het ruime assortiment wat ze aanbieden is er gegarandeerd voor ieder wat wils!

Combineer de douchecabine van jouw keuze met leuke accessoires in wat warmere kleuren zoals aardetinten, koper of brons en jouw industriële badkamer is al bijna helemaal af. Je kunt ook gaan voor een douchecabine met zwart rookglas. Dit geeft een mysterieuze twist aan de ruimte en past hierdoor perfect in de trends van dit jaar.