Data simkaart voor je iPad

De meesten gebruiken hun iPad voor het internet. Browsen, filmpjes kijken, e-mails checken en versturen, Netflix: het kan allemaal op je iPad. Natuurlijk heb je hier wel internet voor nodig. Thuis red je het meestal wel met WiFi, maar dat wordt al snel anders wanneer je op een andere locatie of onderweg bent.

In veel gevallen is het dan een goede optie om een aparte simkaart in je iPad te plaatsen. In dit artikel lees je meer over een data simkaart voor je iPad.

Prepaid data simkaart voor een iPad

Een data sim is een prepaid kaart. Hiermee kun je dus prepaid internetten. Je hoeft geen abonnement af te sluiten. Het enige wat je hoeft te doen is een prepaid data simkaart in je iPad te plaatsen. Er wordt vervolgens automatisch verbinding mee gemaakt! Zo kun je eenvoudig en snel gebruik maken van het internet.

Het is hierbij belangrijk om te weten dat je bij een prepaid data simkaart geen telefoonnummer ontvangt. Je kunt er namelijk alleen mee prepaid internetten, waardoor je dus geen nummer nodig hebt. Aangezien bellen met een iPad toch niet mogelijk is, is een data simkaart geschikt voor een iPad.

Onbeperkt houdbaar

Een van de belangrijke voordelen van een goede data sim is dat deze onbeperkt houdbaar is. Je simkaart wordt dan nooit afgesloten en je raakt ook nooit je data kwijt. Hoogstens kan je data worden ‘bevroren’ (wanneer je lang niet opwaardeert), maar na het opwaarderen ‘ontdooit’ je oude data weer en krijg je hier natuurlijk ook je oude data bij. 

Voordelig internetten

In vergelijking met een traditionele prepaid simkaart, ben je met een data simkaart voordelig uit. Het is namelijk mogelijk om al vanaf 0,55 cent per MB te internetten. Dit terwijl de goedkoopste prepaid bundels al vaak zeker 1 cent per MB kosten. 

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope oplossing om op je iPad te internetten, en je wilt hier niet een abonnement voor afsluiten, is een prepaid data simkaart een goede oplossing.

Kan een data simkaart in mijn iPad?

Om een 4G data sim in je iPad te plaatsen, moet je een iPad met 4G-connectiviteit hebben. Zolang je dat hebt, kun je altijd een prepaid data simkaart in je iPad plaatsen. Dit is dan ook een veiliger alternatief dan een openbare WiFi-netwerk gebruiken. Openbare WiFi-netwerken zijn in de meeste gevallen onveilig. Een data simkaart is een veel veiliger alternatief. Bovendien is een prepaid data simkaart in de meeste gevallen sneller dan een openbare WiFi-netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *