Geen iPads maar badkamermeubels vergelijken

Omdat er op dit blog veelal wordt geschreven over technologie en iPad gerelateerde artikelen werd het wel eens tijd om hier verandering in te brengen. Dit blog gaat namelijk over badkamers! En niet zomaar over badkamers, maar over alles wat je hierin kan vinden. Denk hierbij aan douches, badkamermeubels, accessoires en nog veel meer. Benieuwd naar de rest van het blog? Lees dan snel verder!

Een nieuwe badkamer: waar begin je mee?

Wanneer je jouw badkamer wil verbouwen of een andere stijl wil geven is het soms lastig om te bepalen waarmee je het beste kan beginnen. Een goed startpunt voor het verbouwen van jouw badkamer is het (laten) maken van een tekening.

Door middel van de tekening kan jij beter inschatten hoe je de ruimte het beste kunt benutten, wat je eigenlijk met de ruimte wil en kan doen. Heb je al een schets van wat je wil? Perfect! Je hoeft nu alleen nog maar naar het interieur ervan te kijken.

Bepaal de stijl van jouw badkamer met een badkamermeubel

Dit doe je door inspiratie op te doen over de mogelijkheden. Tegenwoordig gaan de opvolgingen in een rap tempo, dus het is best logisch als je af en toe het overzicht kwijtraakt. Het beste is om te beginnen bij jouw badkamermeubel.

Deze heb je namelijk in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een badkamermeubel met waskom of wastafel, met of zonder spiegel. Tegenwoordig is het helemaal on trend om een badkamermeubel te hebben met waskom, maar het ligt een beetje aan de hoogte van jouw badkamer of je dit wil gaan gebruiken in jouw ruimte.

Ook de ruimte in de kastjes onder de waskom of wastafel kan meespelen, daar een wastafel ín het meubel is verwerkt en de kom er op staat. Zo hou je meer ruimte over in de kastjes. Dit is dus een veilige optie wanneer je veel spulletjes hebt die erin moeten passen!

Geen ruimte voor een bad? Kies een douche met cabine!

Niet iedereen heeft de ruimte om een ligbad te installeren in de badkamer en dat is natuurlijk geen enkel probleem. Om toch een beetje een luxe gevoel te hebben tijdens het betreden van de badkamer kan je extra uitpakken door een inloopdocuhe te installeren, of een douche met luxe douchecabine.

Je kan een douchecabine kopen van Douche Concurrent, hier hebben ze namelijk werkelijk ieder model wat je maar kunt bedenken. Finish de douchecabine af met een regendouche en je zult nooit meer denken over een bad!