Amerikaanse auto kopen: dit zijn de voor- en nadelen

Ben jij op zoek naar een Amerikaanse auto en zit je eraan te denken om bijvoorbeeld een Dodge Ram te kopen? In deze blog vertellen wij jou alles over de voordelen en de nadelen van deze Amerikaanse pick-up. Kijk eens op www.sellesautos.nl voor een actueel aanbod.

Voordelen

Deze Amerikaanse auto zie je natuurlijk vaak in Amerika rijden, om lange afstanden te overbruggen. Een Dodge Ram is ten eerste ontzettend groot en valt enorm op. Naast dat deze auto veel ruimte heeft voor het vervoeren van personen en materialen, ziet deze auto er ook nog eens sportief uit. De laadruimte geeft jou een extra opslagmogelijkheid! Wist je dat een Dodge Ram ook te leasen is? Dit scheelt je behoorlijk, omdat de aanschafprijs tussen de €40.000 en €50.000 ligt. Tot slot is het bij sommige modellen mogelijk om een grijs kenteken te voeren. Dit zorgt ervoor dat je minder wegenbelasting betaalt!

Nadelen

Omdat de auto zo groot is, is hij erg zwaar en ligt het brandstofverbruik een stuk hoger dan gemiddeld. Daarom hebben bijna alle pick-uptrucs in Nederland een lpg-tank. Hierdoor is het Amerikaanse model net zo aantrekkelijk als een standaard bestelbus. Parkeren op een ‘normale’ parkeerplaats is er niet bij met een Dodge Ram. De auto is al snel bijna 6 meter lang en 2 meter breed. Daarom is ook rijden in smalle straatjes niet verstandig.

Dodge Ram iets voor jou?

Ben jij benieuwd of een Dodge Ram iets voor jou is? Wij raden je aan om een proefrit te maken. Ervaar zelf het gemak en de luxe van deze Amerikaanse bak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *